Contact


Als je me iets wilt vragen, lees dan eerst mijn site aandachtig. Zo vind je op je meeste vragen al antwoord.

E-mail: post@selmanoort.nl
Selma is ook beeldend kunstenaar. Zie: www.selmanoort-art.nl
Selma houdt een weblog bij (voor volwassenen): www.selmanoort.wordpress.com

For contact see the above e-mailadress. For more (English) information
see this site under the heading: "Praktische informatie".

BOEKBESPREKING:

Als je een boekbespreking over een van mijn boeken houdt, mag je me mailen. Vertel dan over welk boek en ik stuur je een leuke mail terug die je kunt uitprinten en voorlezen bij je boekbespreking: post@selmanoort.nl.

BOEK KOPEN DIRECT VAN SELMA, MET OPDRACHT EN GESIGNEERD:
Voor een gesigneerd boek (vaste boekenprijs plus verzendkosten) met een groet of opdracht van mij voor iemand erin, neem contact op via mijn e-mail: post@selmanoort.nl.
De volgende boeken kun je
via mijn e-mai bij mij bestellen:
Nou moet jij -
voorleesverhaaltjes voor peuters en kleuters
Musje, mijn zusje - een prachtig (voorlees)sprookje vanaf 8 jaar
Mag ik je spook even lenen? -
verhalen over de broers Sil en Geerten en hun zusje Mare, 6t/m10 jaar, Zilveren Griffel.

Donders! Van wie is die arm?! Voorlezen va 6 jaar, zelf lezen 8 t/m 10 jaar, trefwoorden: grappig en ondeugend.

BOEKEN KOPEN:

Als je een boek van mij in een winkel wilt kopen, maar dat boek
er niet ziet, kun je het er bestellen (als het leverbaar is, dus niet een boek dat al heel oud is). Je kunt ook boeken van mij kopen bij de webwinkels van uitgeverij Leopold en uitgeverij De Inktvis bij www.leopold.nl en www.inktvis.nl of je kunt de titel van het boek dat je wilt hebben intypen bij google. Je krijgt dan verschillende sites te zien van webwinkels die alle boeken van alle schrijvers verkopen. Kies een site, roep je ouders erbij, en bestellen maar!